Čechomor na zámku Kynžvart

Čechomor 2021

ČECHOMOR KOOPERATIVA TOUR – 33 RADOSTÍ ŽIVOTA

Skupina Čechomor slaví letos krásných 33 let na hudební scéně a oslaví to jak jinak než se svými fanoušky na koncertech.

Můžete se těšit na koncert plný radosti, jak už název turné napovídá. Čechomor přiveze svoji nejnovější desku s názvem Radosti života a kromě toho zazní samozřejmě i starší osvědčené hity.

Koncerty navazují na úspěšné akustické turné, se kterým skupina navštívila svoje fanoušky po celé České republice v roce 2020.

„I přes všechna vládní opatření jsme si léto 2020 užili a věříme, že letos to bude ještě lepší. Budeme se na vás těšit!” vzkazují za celou kapelu František Černý a Karel Holas.

Jako je už na koncertech Čechomoru hezkým zvykem, i tady bude možné podpořit Pomocné tlapky, organizaci, která vychovává asistenční psy pro hendikepované lidi, kteří se bez jejich pomoci v každodenním životě neobejdou.

Na nákup vstupenky lze využít i dárkovou poukázku Čechomor Kooperativa Tour – 33 radostí života.
Koncert je k stání. Areál se otevírá zpravidla 1 h před začátkem koncertu.

Děti do 6 let včetně mají vstup zdarma.
Sleva pro ZTP/P: ZTP/P standardní vstupenka + doprovod zdarma. Pro uplatnění vstupenky zdarma pro doprovod zakupte nejprve jednu standardní vstupenku a zašlete číslo objednávky a naskenovaný doklad ZTP/P na e-mail radka@czechomor-agency.com
Jiné slevy nejsou poskytovány.

ONLINE PRODEJ VSTUPENEK